Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον, είναι να μπορείς να το διαμορφώσεις

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Παρουσίαση Mελέτης Ανάπλασης Κήπων Θεολογικής Σχολής Χάλκης στα Χανιά

H ΑΗΕΡΑ– HELLAS ≠ 25, Hj-6 CRETE – KYDON, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης της μελέτης για την Ανάπλαση των Κήπων της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.30 στην "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΙΑΔΑ", Ενοριακό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, Νέας Χώρας Χανίων – Κρήτης. Εισηγήτρια θα είναι η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Διευθύντρια Ευρωπαϊκών και Ερευνητικών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, επικεφαλής του εν λόγω έργου.
Η επίσημη παρουσίαση της μελέτης πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2013 στην Κωνσταντινούπολη παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, του Μητροπολίτη Προύσης και Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης κ.κ. Ελπιδοφόρου και του κ. Μιχαήλ Γ. Λεπτού, Πρόεδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και του Ομίλου Εταιριών Λεπτός. Παρευρέθηκε επίσης ο κ. Γ. Πλοκαμάκης Αντιπρόεδρος της ΑΗΕΡΑ Ελλάς, με αντιπροσωπεία της ΑΗΕΡΑ, ο οποίος επιμελείται τη διοργάνωση της εκδήλωσης στα Χανιά.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Γ. Πλοκαμάκης εκ μέρους της ΑΗΕΡΑ και η Δικηγόρος Χανίων κ. Ρενάτα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου Εταιριών Λεπτός Ελλάδος.
(http://www.nup.ac.cy/en-gb/NewsEvents/Event.aspx?EventID=342)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου